Étvágycsökkentő és zsírégető spray
 
 

ÁSZF
Üzletszabályzat

A tájékoztatás célja:
8. § A tájékoztatásnak alkalmasnak kell lennie arra, hogy a fogyasztó rendelkezzen

a. az áru- és szolgáltatás választás megkönnyítéséhez, továbbá az áru és a szolgáltatás használatához, az áru fenntartásához szükséges megfelelő ismeretekkel, az áru és a szolgáltatás alapvető tulajdonságairól, jellegzetességeiről, az áru és a szolgáltatás minőségéről, áráról, díjáról, valamint az áru használatára vonatkozó utasításokról és használatával járó veszélyekről,
b. a jogai érvényesítéséhez szükséges alapvető ismeretekkel.
A fenti pontoknak megfelelünk, és az alábbiakban tájékoztatunk benneteket az ide vonatkozó jogszabályokról, melyeken keresztül megvalósulnak a jogaitok és ennek érvényesítéséhez szükséges alapvető ismeretekről is tájékoztatunk benneteket.

Az E-shop üzemeltetője:
Doktor Természet Kft.

1067, Budapest, Oktogon tér 4.
Adószámunk: 13790062-2-42
Cégjegyzék számunk: 01-09-873323
E-mail címünk: info(kukac)naturtanya.hu

Ügyfélszolgálat, termék referens:
Pocsai Krisztina - fitoterapeuta
06-30-567-9418

Mintaüzletünk:

/ Oktogon Biobolt
1067, Budapest, Oktogon tér 4.
Nyitvatartás: H-P: 9-19, Szo.: 9-14-ig.

 

Távszerződés

A termékeket megrendelheted online, ebben az esetben telefonos visszaigazolást követően csomagodat a Sprinter Futárszolgálat házhoz szállítja. A szállítási költség 1270 Ft.

Melyik napon kapom meg a csomagot?
Ezen a napon igazolják vissza a rendelésed A futár pedig ezen a napon viszi házhoz a csomagod
Hétfő Kedd
Kedd Csütörtök
Szerda Csütörtök
Csütörtök Péntek
Péntek Kedd
Szombat Kedd
Vasárnap Kedd

Amennyiben nem szeretnél szállítási költséget fizetni, úgy személyesen is átveheted a kiválasztott termékeket a mintaüzletünkben;
Oktogon Biobolt, 1067, Budapest, Oktogon tér 4. szám alatt.

A szerződés tárgya a Doktor Természet Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatod meg. Ha bármilyen kérdésedre, melyre nem találsz választ a weblapon, szívesen válaszolunk a fenti elérhetőségek bármelyikén.

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Doktor Természet Kft. telefon vagy e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Doktor Természet Kft., 1067, Budapest, Oktogon tér 4. (Adószámunk: 13790062-2-42, Cégjegyzék számunk: 01-09-873323, Telefon: 06-1-3021324, 06-30-567-9418, Fax: 06-1-262-0220, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles utánvéttel a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon jelezheti a 06-1-3021324, 06-1-2620220, 06-70-336-5867 telefonszámokon.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.
A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Doktor Természet Kft. nem iktatja.

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával (Postai úton történő visszajuttatás) kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a Doktor Természet Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.
A Doktor Természet Kft. kizárólag sérülésmentes, bontatlan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.