Étvágycsökkentő és zsírégető spray
 
 
epigallokatekin-3-gallát (EGCG): multifunkcionális anyag,
és az egyik legerősebb
természetes antioxidáns.
koffein molekula:
biokémiai összetevő,
a lipolitikus és zsíroldó
hatásért felelős.
L-teanin molekula:
aminosav, ami
a pszichológiai stressz
elszigetelő hatásért felel.
 
Rákprevenció
 
Seprűvéna
 
Sejtfiatalítás
 
Stressz csökkentés
 
Immunrendszer
Az EGCG
és a DNS
 • Még egy egyensúlyban lévő szervezetnek is szüksége lehet anyagcsere serkentésre napjainkban, hogy az oxidációs és az antioxidáns folyamatok egyensúlyban legyenek egymással.

 • A szabad gyökök agresszív reaktív oxigén molekulák felelősek ugyanis a sejtek öregedéséért, többek között a DNS lánc elrontásával. Ez ellen a sejtek szabad gyök megkötő antioxidánsokkal védekeznek.

 • Az epigallokatekin-3-gallát (EGCG) hatékonyan védi meg a sejtek DNS-eit a szabad gyököktől. Bizonyítottan csökkenti a testtömeg index értékét, növeli a zsírfelhasználást.
Az EGCG
antioxidáns ereje
 • A greenté spray őrzi és koncentrálva tartalmazza azokat az erős antioxidáns hatású polifenolokat, amelyek a különféle káros hatások ellen védik a sejteket.

 • A hatásért különösen a katekinek és azok közül is az Epigallo katekin gallát (EGCG) felel, amely hatékony védelmet nyújthat bizonyos rákos megbetegedések és a koszorúér-betegség ellen; a sejteknek nemcsak a rákos elfajulás elleni védelmét segíti, hanem
  a szervezet antioxidáns védekező mechanizmusát is támogatja.

 • Kísérletekkel bizonyított a fertőzések elleni és az életkort meghosszabbító hatása is.
Az epigallokatekin-3-gallát
(EGCG) és a melanóma
 • Az EGCG különösen hatékony védelmet nyújt a sejteknek, a sejtek DNS-eit károsító szabad gyököktől. Részt vesz az ultraibolya sugárzás-okozta bőrrák prevenciójában.

 • Csökkenti az arcbőrön megjelenő hajszálér tágulatokat, javítja a bőr keringését, növeli az oxigén ellátását és rugalmasságát.

 • Ez az erőteljes antioxidáns bizonyítottan megelőzi az ultraibolya sugárzás-okozta bőrrák kialakulását, ahogy gyulladáscsökkentő és rákellenes hatásaival segít megelőzni a bőr tumorjainak megjelenését és kifejlődését.

 • Növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti az arcbőrön megjelenő hajszálér tágulatokat, javítja a bőr keringését, növeli a bőr oxigén ellátását. Védi a felhámot az UV-tól.

Greenté spay - antioxidáns koncentrátum,
kiemelkedően magas EGCG (epigallocatechin gallát) tartalommal. Csak 2 adag fújás a nyelv alá, minden étkezés előtt!
Összetevők: víz, fruktóz, zöld tea (Camellia sinensis) levél száraz kivonat, standardizált 30% polifenol tartalom, 15%, katekinek, 8% epigallocatechin gallát (EGCG), aroma, citromsav, kálium-szorbát, fruktóz. A növényi koffein-tartalom 0,25%, ami 5 mg 2 ml-ben.

Tápanyagok/hatóanyagok
a napi adagban
(16 fújás= 2 ml)
zöld tea (Camellia sinensis)
levél száraz kivonat
112,5 mg
standardizált 30% polifenol tartalom 33,8 mg
15%, katekin 16,9 mg
8% epigallocatechin gallát (EGCG) 9 mg

Adagolási javaslat: Minden étkezés előtt 2 adag fújás a nyelv alá!
Nettó tömeg: 30 ml
Antioxidáns
hatás

Oxidatív stressz csökkentése --> sejtfiatalítás --> testfiatalítás
Lipid peroxidáció elszigetelés --> degeneratív betegségek prevenciója
A C-vitaminnál 100-szor, az E-vitaminénál 25-ször erősebb hatás

Ma már tudjuk, hogy az EGCG a rákos sejtek szaporodását az apoptózis, a sejtek pusztulásához vezető sejtprogram beindításával gátolja. Az EGCG érdekes módon az egészséges sejteket nem érinti. Kísérletek arra is rámutattak, hogy az EGCG a rákos sejtek növekedéséhez elengedhetetlenül fontos urokináz nevű enzim termelődését is meggátolja. Állatokkal végzett kísérletek során azt látták, hogy az urokináz gátlása után a daganat kisebb lett, s néha teljesen el is tűnt. Különösen a bőrrák-, a vastagbél-, a végbél-, a hasnyálmirigy-, az emlő-, és a gyomorrák megelőzésében és kiegészítő kezelésében ajánlják. Az Epigallo katekin gallát (EGCG) a rák kialakulásáért felelős DNS-károsodás megelőzésében a C-vitaminnál 100-szor, az E-vitaminénál pedig 25-ször erősebb hatást fejt ki.